موضع گیری مسکو درباره تهدیدات ترامپ علیه تاسیسات هسته‌ای ایران پزشکیان در گفتگو با مهدی المشاط: انسجام، مانع ظلم دشمنان به مسلمانان خواهد شد شنیده شدن صدای انفجار قوی در دمشق ۲۴ شهید در حمله اسرائیل به مدرسه‌ای در شرق غزه بررسی آخرین همکاری‌های دو جانبه ایران و روسیه در دیدار تخت روانچی و رودنکو آغاز اخراج پناهجویان افغان فاقد مدارک قانونی از پاکستان ادعای یک خبرنگار آمریکایی درباره زمان آغاز مذاکرات ایران و آمریکا بیانیه حزب الله علیه حملات وحشیانه آمریکا و اسرائیل ترامپ پس از اعمال تعرفه علیه دیگر کشور‌ها: عمل تمام شد؛ بیمار در حال بهبود است موافقت حماس با پیشنهاد جدید آتش‌بس در غزه شیخ نعیم قاسم: در صورت ادامه حملات اسرائیل به لبنان، واکنش نشان خواهیم داد دفتر آیت‌الله سیستانی دوشنبه را عید فطر اعلام کرد گروندبرگ با عراقچی دیدار کرد رایزنی سفیر ایران در لبنان با نبیه بری پزشکیان در پاسخ به تماس تلفنی اردوغان: امیدوارم به‌زودی فرصتی برای دیدار و گفت‌و‌گو درباره تقویت روابط دو کشور فراهم شود

زلنسکی: تکلیف پیوستن اوکراین به اتحادیه اروپا را روشن کنید

رئیس جمهور اوکراین روز یکشنبه خواستار مشخص شدن تکلیف این کشور برای پیوستن به اتحادیه اروپا شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۷ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 29
کد خبر: ۱۳۵۹۸۰

به گزارش راهبرد معاصر «ولودمیر زلنسکی» که با یک رسانه هلندی مصاحبه می‌کرد، گفت که «مارک روته» نخست وزیر هلند باید شفاف سازد که آیا اوکراین آینده‌ای در اتحادیه اروپا خواهد داشت یا خیر.

زلنسکی در ادامه این مصاحبه گفت: «من بسیار آشکارا به وی گفتم اگر فکر می‌کنید ما جایی در اتحادیه نداریم باید آن را به صورت شفاف بگویید».

رئیس جمهور اوکراین اضافه کرد: «شما واقعا به ما کمک می‌کنید و من برای آن بسیار سپاسگزارم اما تا آنجایی که به اتحادیه اروپا مربوط می شود، شما در مورد همه چیزهایی که ما می خواستیم بشنویم سکوت کرده‌اید».

این سخنان در حالی مطرح می‌شود که انتقادها از رئیس‌جمهور اوکراین در خصوص عضویت در ناتو و امتناع از حل درگیری‌ها در دونباس در حال افزایش است.

«شینزو آبه» نخست وزیر سابق ژاپن در سخنانی گفت: «اگر ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین وادار به متعهد شدن برای عدم پیوستن به ناتو می‌شد یا وادار می‌شد که درجه بالایی از استقلال را به دو قلمرو در شرق کشور دهد، احتمالاً جلوگیری از درگیری‌ها در اوکراین امکانپذیر بود».

«ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه در تاریخ 24 فوریه (پنجم اسفند ماه) به درخواست کمک جمهوری‌های دونباس دونتسک و لوهانسک برای دفاع در مقابل حملات اوکراین، دستور آغاز عملیات نظامی در این کشور اروپایی را صادر کرد و هدف از این عملیات را نازی زدایی و خلع سلاح کی‌‌یف اعلام کرد اما کشورهای غربی از همان ابتدا با تشدید فشار تحریم‌ها و عرضه تسلیحات به اوکراین به مسکو پاسخ دادند.

روسیه از همان آغاز عملیات نظامی خود در اوکراین از مقام‌های کی‌یف درخواست کرد که رسماً وضعیت بی‌طرفی خود را اعلام کنند و از درخواست برای عضویت در ناتو صرفنظر کنند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار